Mam obcutek, da sem enkrat ze objavil slike ene od teh zadev, samo ne najdem, torej verjetno nisem.
Spomnil sem se, da bi lahko pokazal par bark, ki se motajo tle pri matki doma.. Naredil jih je fotr, ene kot igrace zame, ko sem bil otrok, eno pa v svoji mladosti.
Tole je bila barka na elastiko. Lesen propeler je zal zdavnaj razpadel, bil je pa postavljen pocez, podobno kot kolesa ameriskih recnih bark, vpet v elastiko. Navil si ga, postavil v vodo in spustil propeler in cof! cof! cof! cof! je odcofotal naprej.

Srebrni paintjob je posledica moje faze barvanja vsega kar sem videl

Tole je barka, ki je ni nikoli koncal in jaz skozi obljubljam, da bom dokoncal jamborja in spagice.. Trup je narejen iz enega kosa lesa, edino ograja in zaprti prostori zadaj so iz letvic. Spagice, ki so zdaj so en moj neuspesen poizkus iz mojih mlajsih let..

Tole je pa jadarnica, ki jo je naredil v svojih mlajsih letih, enih par se jih se mota po garazi, sam so ali nedokoncane ali bolj sportne kot za gledat, eno smo pa se dali prijateljem. Narejena je bolj ali manj tocno tako kot se delajo prave, samo manjsa